Recenze čtenářů

Záleží nám na spokojenosti našich čtenářů a velmi si vážíme každé zpětné vazby, která se k nám dostane. Děkujeme za upřímné a krásné recenze! Co si o našich magazínech Dovolená s nápadem čtenáři myslí, si můžete přečíst níže.

Recenzi nám můžete zanechat na Googlu, Facebooku nebo ji poslat emailem na info@dovolenasnapadem.cz

Napsat na Google Napsat na Facebook Napsat na e-mail

_________________________________

Recenze:

Jsme z časopisů nadšení a těšíme se, až podle map vyrazíme na výlet. (František M., 08.06.22)

Velice hezky zpracované. Našel jsem zde krásné inspirující cyklotrasy a některé i zrealizoval. Doporučuji (Petr T.,31.05.22)

Výborný nápad s QR kódy cyklotras, příjemné jsou též vytištěné údaje o trase… (Václav Ch., 17.05.22)

Se zájmem jsme si přečetli články o rakouských cyklostezkách. (Jaroslav P., 16.05.22)

Výborná inspirace, když člověku dochází nápady na dovolenou. (Pavel S. 15.05.22)

Super magazín. Jen tak dále. :-) (Jakub N., 04.05.22)

Z časopisu jsem nadšená. (Iveta Š., 27.04.22)

Za sebe naprostá paráda, rozhodně tento časopis doporučím dále, nemá chybu a těším se až tomu podniknu nějaké výlety.. (Michal N. 19.04.22)

Kvalitou zpracovani a vyberem tras jsem velmi mile prekvapen, urcite se po trasach vydam (az deti trochu povyrostou). Rad ten magazin mam porad na stole a vsichni si v nem neustale listuji, format je super, fotky ktere zaujmou, zadne velke cteni, nema jit o podrobny itinerar. Urcite si koupim dalsi cisla! Mejte se a pokracujte v tom, co delate ;)  (Tomáš D. 11.04.22)

Časopisy jsou velmi pěkně a prakticky zpracované. Obsahují spoustu zajímavých tipů, rad a zajímavých výletů. (Petra K. 31.03.22)

Magazín je skvelý, plný nápadov. Už sa teším až sa v lete vydám s priateľom na jeden z vašich doporučených cyklovyletov. Dekuji! (Mária M., 22.03.22)

Skvělý magazín, krásné fotky, texty, tipy a všechny potřebné informace o trasách pro nás cyklisty. Perfektní, stejně jako "S dětmi za zážitky" a magazíny edice "Look at it!", na jejichž vydání se vždycky moc těším. Pokaždé mi připomene, kolik nádherných míst naší země neznám a kam bych se chtěla ještě podívat. Moc děkuji a přeji vám hodně štěstí a úspěchů ve vaší práci. (Dagmar K. 05.10.21)

Co k tomu víc napsat, snad jen, že je to dokonalé, úžasné, nápadité. Jste profesionálové. Doporučím všem, které mám ráda. (Hana B. 01.09.21)

Magazíny jsou skvěle zpracovány jak graficky, tak pro inspiraci na výlety. Jsou v nich zajímavosti, které využívám k návštěvám míst, kde trávím dovolenou. Děkuji celému týmu za jejich práci a přeji do dalších let mnoho spokojených čtenářů. (Jarmila P. 31.08.21)

Takový časopis na trhu chyběl ! Profesionální provedení - prostě nádhera. (Ivan L. 26.08.21)

Nikdy jsem žádnou recenzi nepsal, ale alespoň pár poznatků. Časopis mě inspiroval k výletu na kole do Valtic a okolí nejsem už dnes velký cyklista jak se říká před 30 kg to bylo lepší. Ale Valticko-Lednicky areál je super i pro nás dříve narozené. Všem moc moc doporučuji. (Jiří Ch. 25.08.21)

Časopis mě naprosto nadchnul. Perfektní nápad s funkčními odkazy cyklotras na mapy. Těším na další pokračování, protože by byl hřích nezmapovat celou naší krásnou zemi. (Jaroslav H. 25.08.21)

Dobrý den, časopis se nám moc líbí i když letos jsme toho moc nestihli. Příští rok budeme pokračovat. (Vladimíra S. 24.08.21)

Velice dobře zpracovaný časopis, plný inspirací k cyklovýletům. Doporučené trasy, včetně mapek a profilů tras. Milé překvapení byla vzpomínka na paní Maciuchovou, jako vášnivou cyklistku. Příští číslo magazínu si opět pořídím. Doporučuji. (Jana M. 23.07.21)

Magazín plný nápadů na výlety na kole. Výborná kvalita a zapracování, hezké fotky. Můžu doporučit. (Nikolay D. 06.07.21)

Casopis Cyklovylety me mile potesil!! Konecne na trhu za prijatelnou cenu potrebna publikace pro cyklisty. Rovnez vyborna komunikace se zakaznikem a rychle dodani. Jen tak dal, drzim palce. (Zdenek K. 25.06.21)

Jednotlive cyklotrasy jsou uvedeny po oblastech nasi republiky. QR kody umoznuji stahnout pres apku Mapy primo do mobilu. Mile me prekvapilo jednani s vydavatelem - rychle jednani a doruceni.... Dovolenou s napadem, cyklo DOPORUCUJI, za nizkou cenu, kvalitni pomucka pro cyklisty na vylety!!!!!! (Zdenda K. 03.05.21)

Krásné cyklotrasy, jak pro příležitostné cyklisty, tak i pro zkušenější a zdatnější. Všechno parádně "nachystané až pod nos". Už se těšíme až vyrazíme. (Helena P. 08.04.21)

GDPR | Formulář pro odstoupení od smlouvy | Pravidla soutěže | Obchodní podmínky | Platební brána GoPay

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení